page.php
. . . Uitgelicht

Hieronder vind je per groep of onderwerp meer informatie over mentale gezondheid.

Jongeren

Jongeren

Voel je je eenzaam, heb je last van depressieve gevoelens, of ervaar je veel stress? Bekijk hier meer informatie, handige tips en oefeningen om met je mentale gezondheid aan de slag te gaan. Speciaal voor jongeren.

jongeren en mentale gezondheid

Werk

Werk

Wat doe je als je minder werkplezier ervaart? En hoe help je een collega die al een tijdje niet lekker in zijn vel zit? Hier vind je informatie, tips en oefeningen voor werknemers en werkgevers om aan de slag te gaan met mentale gezondheid op de werkvloer.

mentale gezondheid werkvloer

Opvoeding

Opvoeding

Hoe ga je het gesprek aan met je kind over lastige onderwerpen? En hoe ga je als kind en ouder om met belangrijke veranderingen in het leven? Hier lees je meer informatie en (opvoed)tips.

Mantelzorg

Mantelzorg

Mantelzorg kan invloed hebben op de mentale gezondheid van de mantelzorger en van iemand die zorg nodig heeft. Hier lees je meer informatie over mentale gezondheid en mantelzorg. Ook vind je er 10 tips om mantelzorgers van mensen met psychische klachten te ondersteunen.

mantelzorg en mentale gezondheid

Professionals

Professionals

Heb jij in jouw werk te maken met mensen met mentale problemen en/of psychische aandoeningen? En wil je hier meer over weten? Hier lees je betrouwbare informatie over mentale gezondheid.  

professionals mentale gezondheid

Scroll naar boven