page.php
. . . Over ons

Over Mentaal Vitaal

Bij ons kun je terecht voor betrouwbare informatie over mentale gezondheid gebaseerd op de laatste stand van de wetenschap. Ook bieden wij advies en ondersteuning. Voor jezelf of voor iemand anders waar je je zorgen over maakt.  

Op onze website vind je informatie en adviezen over: 

Wij zijn geen hulpverleners, maar mensen die graag met je meedenken, een luisterend oor bieden en je tips geven. Wij hebben hiervoor speciale training gevolgd en vinden het belangrijk dat je het gevoel krijgt dat er je er even niet alleen voor staat, en dat je steun ervaart. Door met jou mee te denken hopen we dat je voor jouw gevoel een betere beslissing kunt nemen over wat je zelf kunt doen om je mentale gezondheid te verbeteren en over welke hulp bij jou past.

Je kunt ons mailen, chatten of bellen. Een gesprek met een medewerker is mogelijk op werkdagen tijdens openingstijden (0900-1994, € 0,10 p/min + de kosten van je mobiele telefoon).

Mentaal Vitaal is onderdeel van de afdeling Publieksinformatie van het Trimbos-instituut. Hieronder vallen ook de Roken InfolijnAlcohol InfolijnDrugs InfolijnGamen Infolijn, de Stoplijn en Helder Opvoeden.

ResponsiveVoice-NonCommercial licensed under creativecommons.org

Scroll naar top