Gratis online training voor mantelzorgers van naasten met dementie

8 Sep 2017

Kenmerkend voor de hersenziekte dementie is het steeds weer veranderende gedrag van de naaste met dementie. De nieuwe gratis online training op dementie.nl helpt mantelzorgers om met dit gedrag goed om te gaan.

 

Op een praktische manier wordt ingegaan op verschillende soorten gedrag zoals onrust, achterdocht en agressie. Nadat deelnemers één van de zes video’s hebben bekeken, ontvangen zij meteen concrete handvatten, een opdracht en een geschreven samenvatting van de betreffende aflevering.

 

De training is ontwikkeld door het Trimbos-instituut in samenwerking met Alzheimer Nederland.

 

Lees het hele artikel op ggznieuws.nl

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten