Zet je alcoholgebruik op pauze: doe mee aan IkPas vanaf 6 maart ‘19

11 Feb 2019

Heb je onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Wil je fris aan de lente beginnen? Dan is IkPas iets voor jou!

 

IkPas is een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om eens te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

 

Meer lezen en je aanmelden kan via Ikpas.nl.

 

Wil je ondersteuning bij het stoppen (of minderen) met drinken? Download dan gratis de Maxx app.

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten