single.php
. . . Volwassenen 50plusnet

50plusnet

Op 50plusnet kun je je gratis inschrijven om leeftijdsgenoten te ontmoeten. Het doel van deze site is om 50plussers te helpen hun sociale netwerk uit te breiden. Daarnaast stimuleert deze site hen om er op uit te gaan met anderen. Zodat je samen dingen doet waar je in je eentje misschien niet meer aan begint.

Details over de website

Begeleiding: n.v.t.

Lengte / de duu: n.v.t.

Kosten: gratis

50plusnet: de grootste community

50plusnet is de grootste 50plus community van Nederland. Je kunt je gratis inschrijven op 50plusnet om mensen te ontmoeten om mee op stap te gaan, een hobby te delen, een vriendschap te beginnen of om samen sportief bezig te zijn.

Je kunt aangeven in welke regio je mensen zoekt, of je een man of juist een vrouw zoekt, voor welke activiteit je iemand zoekt, een roker of juist en niet-roker, etc. De site gaat dan automatisch op zoek naar de juiste kandidaat.

Je kunt ook een berichtje op het prikbord plaatsen, of reageren op berichtjes van anderen. Als je liever dingen in een groep onderneemt kun je je eigen wandel-, kook-, of leesclub oprichten, of je aansluiten bij 1 van de 800 bestaande clubs.

De site is heel eenvoudig, en ook het chatten en mailen gaat makkelijk. Veel 50plussers zijn je al voorgegaan! Als eerst eens even rustig rond wilt kijken op de website, doorloop dan de korte inschrijving. Je kunt je profiel dan nog even verborgen houden zodat je eerst kunt bekijken wat er allemaal te vinden is op het 50plusnet.

Stel een vraag
Vergroot lettertype
Scroll naar top