Instagram komt met optie om depressie te melden

1 Nov 2016

 

Meestal is het leven goed op social media, zo ook bij Instagram. Mooie selfies, biertjes in de stad of laten zien hoe goed je het doet in de sportschool. Maar soms komen ook minder leuke dingen voorbij, bijvoorbeeld als mensen depressief zijn of het leven niet meer zien zitten.
 

Instagram komt nu met een nieuwe functie die gebruikers in staat stelt daar iets mee te doen, vertelt Instagrambaas Marne Levine aan Seventeen.com. Via een nieuwe knop kun je melden als je foto’s of video’s ziet over eetstoornissen, depressies of zelfmoord, zo meldt de NOS.

 

Lees het volledige bericht op de website van NOS.nl.

Please reload

Uitgelichte berichten

Negen op de tien noemen zichzelf gelukkig

23 Mar 2018

1/1
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief