Negen bekende Nederlanders openhartig over burn-out

21 Nov 2016

 

 

 

Werkstress is beroepsziekte nummer 1. Bijna een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Radio-dj Patrick Kicken (3FM, Veronica) is ervaringsdeskundige.


„Vijf jaar terug had ik ineens een heel harde pieptoon in mijn oor, het teken voor mij dat er iets mis was. Tien jaar eerder, toen ik nog bij 3FM zat, had ik dat ook al eens gehad maar toen dacht ik: zal wel komen door die harde muziek altijd. Heeft elke dj last van. Ik wilde me toen ook niet laten kennen. Je gaat toch niet als twintiger of dertiger zeggen dat je een burn-out hebt! Dan lacht iedereen je uit.”

 

NIET DE ENIGE
Een veelvoorkomend probleem, óók bij bekend Nederland. Want als je dacht dat Patrick de enige BN’er was die last heeft (gehad) van een burn-out, dan heb je het goed mis. Linda nieuws zet nog acht andere BN’ers – die zich in het verleden ook openhartig uitspraken over hun burn-out – op een rij.

 

Lees het hele bericht op GGZnieuws.nl.

 

 

Tags:

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten
<