Mindful2work op de werkvloer: methode tegen stress en burn-out

20 Apr 2018

Meer dan een miljoen medewerkers van bedrijven loopt jaarlijks het risico op een burn-out.

 

UvA-wetenschappers en UvAminds-mindfulnesstrainers Esther de Bruin, Anne Formsma en Susan Bögels ontwikkelden een unieke, doeltreffende methode tegen werkstressklachten: Mindful2Work. Deze maand verschenen een handleiding voor professionals en een praktisch handboek voor deelnemers aan de training.

 

15 procent van de Nederlandse vrouwen geeft aan een burn-out te hebben of te hebben gehad, tegen 9 procent van de mannen. Dat bleek eind vorig jaar uit het Nationaal Salaris Onderzoek, waarvoor universiteit Nyenrode en carrièresite Intermediair afgelopen voorjaar 72 duizend werknemers een enquête lieten invullen.

 

Elke burn-out kost een werkgever 60.00 euro per jaar.

 

Lees het hele artikel op ggznieuws.nl
 

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten