Zelfmoordpreventielijn start met gespreks-app

2 Nov 2018

"De 113 Vraag Maar-app leert op een makkelijke manier hoe je een gesprek over zelfmoord kunt voeren, zodat iemand die zelfmoordgedachten heeft een uitnodiging krijgt om over zijn gevoel te praten", aldus de hulplijn.

 

Elke dag plegen vijf mensen in Nederland zelfmoord.

 

De presentatie van de app vindt vrijdag plaats in Amsterdam tijdens de viering van het tienjarig bestaan van de zelfmoordpreventielijn. Ter gelegenheid van dat jubileum is een vrijwilligersdag georganiseerd waar de ruim tweehonderd vrijwilligers en medewerkers spreken over hun werk en ontwikkelingen.

 

Lees het hele artikel op nu.nl
 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten