‘Het was een lange weg om ‘herstel’ uit te leggen in de ggz’

1 May 2020

Als het gaat om herstel, empowerment en ervaringsdeskundigheid in de ggz - oftewel het HEE-programma - is er de afgelopen jaren veel bereikt. Projectleider Marianne van Bakel kijkt terug en blikt vooruit. Want er is ook nog een hoop te doen.

 

Marianne van Bakel is vanaf 2007 betrokken bij HEE door Wilma Boevink. Zij was als onderzoeker en ervaringsdeskundige vanuit het Trimbos al enkele jaren bevlogen bezig om dit project op te zetten in samenwerking met de Stichting Rehabilitatie 92. Steeds meer ggz-instellingen en ervaringsdeskundigen raakten betrokken bij dit initiatief en daarmee werd de grondslag gelegd voor een onderzoek, wat jaren later leidde tot de promotie van Wilma Boevink. 

 

Lees het hele artikel op Trimbos.nl
 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

Trimbos: Mentale gezondheid en het coronavirus

10 Apr 2020

1/2
Please reload

Recente berichten